Review: Lirene anticellulite cleansing massage peel& anticellulite balm



Luckily i don't have a big cellulite problem,but still,everything is not perfect either.Am always IN when it comes trying out new cellulite products:) Over the years i have tried so many products-some of them where good and some not.I was lucky enough to try out this Lirene cellulite line that i had never heard about before.

Cleansing massage peel comes in this orange coloured tube with a cap.My cap doesn't close very well unfortenetly:( Product itself is orange at first with huge huge peeling particules in it! I mean huge/massive particules,almost like salt rocks:) I really like it!:) It smells citrusy and remindes me of some kinda of drink:) When u start rubbing it in,colour changes into a white colour.After u rinse it off,skin is so smooth and soft:) Only thing that bothers me a little is that the product get's stuck on the tube! At first it was so difficult to squeeze it out! Finally i just removed the cap and then i got the product out,rinsed the cap and everything was fine for a while,then i had to do it all over again.But overall i really like the product!:)





Anticellulite balm also comes on a tube with a cap.It's creamy light orange colour and it smells also like some citrusy drink.Like the peel,it also comes out difficult.It takes a quite of time to rub it properly in.It doesn't make any "burning/tingley "sensation/ feeling .Doesn't feel sticky.After it absorbes ,skin is soft and smooth.Overall i have to say that i have tried much better balms/lotions than that,so i would not purchase it on my own money.

Minul 6nneks pole väga suur probleem tselluliidiga ,aga samas pole ka midagi perfektset.Olen alati käpp proovima, kui tegemist on selliste toodetega:) Nagu ka seekord ,sain proovida Lirene komplekti kuhu kuulub siis kooriv massaaži geel ja palsam.M6lemad on korgiga tuubis ja minu kahjuks üks tuupidest ei sulgu korralikult,kuid erilist kahju see ei tee.Kooriv geel on alguses oranžikat värvi,ülisuurte koorivate osakestega.Minule jubedalt meeldivad need meresoola suurused osakesed:) Nii m6nus:) L6hnalt meenutab mingit tsitrulist jooki:) Sisse h66rumisel muutub värv valgeks:)Maha loputades on nahk nii pehme ja ülisile!:) K6ik algsed kühmud ja muud tasasused oleks just kui kadunud:) Ainuke jama on selles et,geel ummistub korgi alla...alguses pigistasin ennast näost punaseks, et tilgakestki välja saada. Nüüd ma lihtsalt eemaldan korgi,loputan puhtaks ja m6neks ajaks on rahu majas:D
Palsam on samuti oranžikat värvi,natuke heledam, kreemja koostisega ja l6hnab samuti nagu tsitruse jook.Nagu geel,tuleb ka palsam raskelt tuubist välja.Sisse imandumisega on ka raskusi,läheb ikka päris kaua aega ja vajab m6lemat kätt, et natukenegi protsessi kiirendada.6nneks ei jää kleepuv,et saab kohe riidesse panna v6i linade vahele pugeda.Muidu aga jääb nahk pehme ja sile. Samuti ei tekita ta mingit sooja ega sellist teatut tunnet mida osad tooted tekitavad.Ja v6ib isegi öelda et nüüd paarinädalase kasutuse järel on nahk isegi veits trimmis:D Kuid lohud ja muu kompott pole aga kuhugi kadunud. Kokkuv6tteks ma seda palsamit ei ostaks,kuna olen märksa paremaid kasutanud aga geeli eest käiksin küll oma raha välja:)

No comments:

Post a Comment